Suunnittelu, valmistus ja kalusteasennus

Aallon Kaluste Oy tunnetaan Oulussa paikallisesti palvelevana, luotettavana ja kotimaisena kalusteyrityksenä. Olemme panostaneet laatutuotteiden ohella sujuvaan ja kokonaisvaltaiseen palveluun, ja kauttamme onnistuukin koko paketti: suunnittelu, mittaus, valmistus ja kalusteasennus. Oulu ja Ii lähikuntineen ovat pääpalvelualuettamme, ja parhaiten pääsetkin tutustumaan työsuorituksiin ja erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin myymälässämme Iin Sahatiellä. Olivatpa kyseessä sitten keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet tai muut kodin kiintokalusteet, niin tule käymään ideasi kanssa ja hahmotellaan paras ratkaisu kotiisi. Inspiraatiota voit hakea myös kuvagalleriastamme!

1) Suunnittelu

Varaa ilmainen suunnittelukäynti myymäläämme. Ideoidaan yhdessä toimivin ja tyylikkäin kokonaisuus. Suosimme myymäläkäyntiä, mutta sopimuksen mukaan voimme tulla myös paikan päälle käymään.

2) Mittaus

Varmistaaksemme kalusteiden parhaan mahdollisen sopivuuden kohteeseen, mitoitus kannattaa tehdä heti tilauksen jätettyäsi tai muutoin suunnitellusti rakennuskohteen eri työvaiheiden jälkeen. Tämä takaa myös tilaajalle vastuuvapauden.

3) Valmistus

Valmistamme tilatut tuotteet omissa tiloissamme omien kalustekuviemme mukaisesti, jolloin minimoimme mahdolliset virheet. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytämme aina parhaimpia materiaaleja huolellisesti asennettuna.

4) Toimitus ja asennus

Asiakkaamme voi noutaa kalusteet itse tai toimitamme kalusteet vapaasti kohteisiin. Suoritamme asennukset sopimuksen mukaan aikatauluja noudattaen. Asennukseen ei sisälly LVI- ja sähkötöitä, mutta järjestämme ne tarvittaessa asiakkaan puolesta. Kysy lisää myyjältäsi.

Suunnittelu, keittiön asennus, kylpyhuoneremontti – kaikki saman katon alta!

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja monipuolisesti. Palvelut on mahdollista räätälöidä juuri tarpeisiisi sopiviksi. Suosimme tietysti kokonaisratkaisuja, sillä esimerkiksi uuden keittiön asennus tai kylpyhuoneremontti on asiakkaallekin kätevintä toteuttaa yhden toimijan kautta. Kokonaispalveluumme kuuluu suunnittelu, mittaus, valmistus ja kalusteasennus. Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaisista tiloista haaveilisit ja minkälaista palvelua tarvitsisit – aloitetaan suunnittelu yhdessä jo tänään!