Uudista kotisi keittiö- ja kylpyhuone­kalusteillamme

Kun haluat kohentaa kotiasi tai uudistaa kokonaan esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen, käänny Aallon Kaluste Oy:n puoleen. Kauttamme saat laadukkaat keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, eteistilan kaapistot ja muut kodin kiintokalusteet toiveidesi mukaan – myös mittatilaustyönä. Toimimme joustavasti Oulun, Iin ja Haukiputaan ympäristössä. Panostamme helppoon ja selkeään avaimet käteen -palveluun sekä tietysti luotettavaan laatutyöhön, joka käsittää paitsi korkealaatuiset tuotteet, myös aidosti asiantuntevan suunnittelun ja asennuksen. Myös LVIS-työt onnistuvat kauttamme yhteistyökumppaneidemme toimesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta, joten löydämme varmasti parhaat ratkaisut myös sinun kohteeseesi. Pyydä meiltä tarjous – sovitaan maksuton suunnittelutapaaminen ja hahmotellaan yhdessä uuden, tyylikkään tilasi ääriviivat.

Toimimme laatu ja kotimaisuus edellä

Meille ja asiakkaillemme lopputuloksen laadukkuus ja kalusteiden kestävyys ovat ensisijaisen tärkeää. Panostamme mahdollisimman paljon kotimaisiin materiaalivalintoihin, ja tarjoamme useamman eri valmistajan tuotteita. Lähes kaikki käyttämämme runkojen levyosat ja ovet ovat suomalaista laatutyötä. Ulkomaisia tuotteita ovat yleensä kaikki laatikoiden osat ja mekanismit.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja kurkkaa myös kuvagalleria.

Valittavana on useita ovimateriaaleja lukuisilla väriväihtoehdoilla. Valmistamme mieleisesi kalustekokonaisuuden kestävästi ja toimivasti suunniteltuna. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin:

• maalatut ovet, kalvo-ovet, matalapainelaminaattiovet: www.kensapuu.fi (maalatut tai kalvopintaiset) ja www.hahle.com
• puuviiluovet ja massiivipuuovet: www.hahle.com
• Korkeapainelaminaattiovet: www.ovin.fi ja www.formica.com

Toimitamme liukuovet mittojen mukaan tehtynä. Tutustu lisää laadukkaisiin liukuoviin tästä: www.stirpe.fi

Kauttamme löytyy laminaattitasot, massiivipuutasot, erilaiset luonnonkivitasot ja kvartsitasot.

• Laminaattitasot www.ramport.fi
• Laminaattitasot, valikoimissa useita värejä www.formica.com/fi
• Kivi- ja komposiittitasot www.seitastone.fi

Erilaisilla mekanismeilla ja varusteluilla lisätään kalusteiden näyttävyyttä, kestävyyttä ja toimivuutta. Inspiroidu esimerkiksi näistä: www.hettich.com, www.helatukku.com ja www.helakeskus.fi

Runkomateriaalina esimerkiksi melamiini, aito puuviilu tai korkeapainelaminaattirunko. Valittavana useita eri värivaihtoehtoja.

Saatavilla on useita allasvaihtoehtoja ja erilaisia kodinkoneita tarpeen mukaan.

Mittatilauskalusteet ja muut erikoismitoitetut kalusteet

Haluaisitko yksilölliset keittiö- tai kylpyhuonekalusteet? Tarvitsetko juuri oikean kokoiset makuuhuoneen kaapit? Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme mittatilauskalusteet kodin kaikkiin tiloihin. Meiltä löytyvät yksilöidyt ratkaisut keittiöön, eteistiloihin, makuuhuoneisiin sekä wc- ja kylpyhuonetiloihin. Kauttamme saat niin rungot, työtasot, ovet kuin mekanismit – koko paketin kätevästi samalla kertaa, yhdestä paikasta. Näiden ratkaisujen ohella tuotantomme on valmistanut myös muita erikoismitoitettuja kalusteita, kuten esimerkiksi ruokapöytiä, sänkyjä, vitriineitä, ratkaisuja liikkeiden myyntihyllyköistä myyntitiskiin sekä jopa saarnatuolinkin kirkkoon. Ota yhteyttä – suunnitellaan ja toteutetaan näyttävät kodin mittatilauskalusteet.

Rajallisempikaan budjetti ei ole esteenä

Mikäli isompi keittiöremontti tai kylpyhuoneen uudistus ei ole juuri nyt mahdollista, mutta kaipaisit kotisi tiloihin pientä kohennusta, voimme suunnitella myös pienempään budjettiin sopivan ratkaisun. Vaihdetaan esimerkiksi vain keittiön kaapin ovet tai kriittisimmät kylpyhuonekalusteet, niin tila tuntuu heti erilaiselta. Palvelemme laajasti Oulun ja Iin ympäristössä. Kysy meiltä ideoita ja vaihtoehtoja!